SANNING OM ACNE SKITEN
Acne är något som ligger väldigt nära vissa personer medan de kan vara väldigt långt ifrån andra. För min del har det funnits väldigt nära mig. Jag är tacksam över erfarenheten med acne, det blir enklare att förstå hur vissa personer har det dessuotm kan jag relatera till ämnet. Samtidigt som det är en erfarenhet att vara 'tacksam över' så är också jävligt pyskiskt påfrestande och jobbigt när ingen ser, hör eller förstår sin frustation över varför sin hy inte ser ut som 'alla andras'. 
För ungefär ett år sedan var det som värst, (tills jag började med mediceringen). Visst har vårt samhälle gått framåt men också backåt med vissa frågor, enligt mig. Jag tycker inte att det fanns en blogg eller youtubekanal som tog upp ämnet tillräckligt mycket och förklarade hur man faktiskt mår pyskigt av acne, därför skriver jag om acne. Så att DU ska känna dig mer säker, lugn och bekväm kring ämnet. 
 Det är enkelt att skriva och säga "tänk inte på det" och "du e fin som du är" och så vidare, det är svårare att faktiskt skita i vad folk tycker, tycka om sig själv, inte tänka på att du har flera saker i ansiktet som antingen svider, kliar, spricker och allt därimellan. Jag tänker inte vara den personen som inte är ärlig med er. På ren Svenska så är det piss jobbigt speciellt när man är i tonåren. 
Som jag skritiv förr så är blogga en slags terpai eller rehab för mig, din acne visst du kan få bort den med olika salvor, medicin med mera men erfarenehten och känslan av att ha acne försvinner aldrig från dig. Om du vet att nån av dina vänner verkligen avskyr att ha finnar eller acne, påpeka då inte att personen har de! Säg istället va fin du är eller annat <3 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog