TIPSEN SOM UNDERLÄTTAR LIVET FÖR BLOGG.SE - BLOGGARE #1
Tidsinställ inlägg 
En funktion jag tycker är lite för underskattad är funktionen där du kan tidsinställa inläggena. Du kan bestämma om du vill publicera ett inlägg om en timme, månad tillochmed exakt datum, tid och minut. Varför inte utnyttja den funktionen om den finns? Inlägget publiceras helt automatiskt! Helt fantastiskt ♥
Använd dig av bra tags 
Om det är ett tips jag bara fick ge då är det att använda sig av bra tags!
Jag har ingen koll på vad tags är, berätta! Jo tags är också en slags funktion, här på blogg.se har du rutan till höger där du skriver inlägget. I den rutan står det "taggar" och tags är väll ungefär samma sak som #-tags? Vill du veta mer om tags? Då finns det en länk över rutan.
Skriver du om ett grymt inlägg om acne då kan dina tags exempelvis vara "acne", "finnar", "hjälp för acne", "tips" eller/och "produkter för acne". Använd bra tags och inte exempelvis "glad", "hej" eller "dåligt inlägg". Använd bra tags exempelvis som "stockholm", "iphone", "blogg,se", "sverige" och "bloggare". Jag använder mig alltid oavsett inlägg, fyra tags "Isabelle Berglund", "bellespower.se", "bellspower" och "blogg.se". 
Välj en tilltalande rubrik 
Jag ser det här varje dag och jag avskyr det verkligen! Er rubrik är det första läsaren ser, varför inte då göra en bra rubrik och inte "min dag", "acne" eller "sanningar om mig" 
Iställlet för använda rubriken acne bara- varför inte använda "mina fantastika tips mot acne"
Istället för använda rubriken min dag- använd istället "det här förgyllande min dag" 
Istället för använda rubriken sanningar om mig- ändra till "hemligheterna som ingen känner till om mig" 
Ja använd en bra och tilltalande rubrik men ljug inte för dina läsare!! Clickbait är något flera yotubers använder sig av som jag är helt emot när den är falsk och vilseledande för läsarna!  (mer information om clickbait finns på källan rikkon.seExempelvis en felaktig clickbait är när Therese Lindgren lade upp videon "Poolparty med hockey-pojkar" där hon nämner meningen men inget av det hände i videon. DÄRFÖR SLUTAR JAG TITTA PÅ YOUTUBERS SOM LURAR SINA TITTARE (enligt mig). Berätta vad tycker ni, är det här en felaktig clickbait? 
Använd samma layout för bloggen på både mobil och dator
Jag ändrade precis det här för någon dag sedan men alltid velat ha samma layout (utseende) för bellspower på datorn som på mobilen. Personligen älskar jag min layout därför att jag tycker att den ser professionell ut, riktigt fina bilder på mig och du hittar allting enkelt genom ett enda klick. På blogg.se har du ändra till att ha samma layout på både datorn och mobilen genom att klicka på kugghjulet och sen väljer du design därefter väljer du mobil längst upp och sist klickar du ur ruta (inget kryss i rutan) "aktivera mobilsajt på min blogg, presentera din blogg i ett anpassat läge på mobila enheter", då får du samma layout på både mobilen som du redan har på datorn. (Bilden nedan; så såg min layout ut förut om du tittade via mobilen) 
Förhandsgranska inlägget 
Ytterligare en funktion som kanske inte så många använder sig av är knappen som du hittar längst ner i rutan där du skriver ditt blogg inlägg "förhandsgranska" då ser du hur ditt inlägg kommer se ut innan det är publicerats. Smart eller hur? Då ser du liksom ifall det är något du inte är nöjd med som du kan ändra innan inlägget är publicerat och dina läsare har sett det. 
Fyll ut inlägget med Gifs 
Har du ett inlägg som är riktigt bra men du har inga bra bilder som passar till inlägget? Då är Gifs perfekt för dig!
På hemsidan Giphy.com hittar du grymma gifs som du kan lägga in i ditt inlägg, alla möjliga gifs finns där. Vet du inte vad gifs är? Kicka då in på giphy.com
Enkel och seriös layout 
Som jag nämnde litegrann tidigare så tycker jag att en enkel och seriös layout är ett måste om du vill ta ditt bloggande till nästa nivå. Om jag hade varit företagare då hade jag inte velat sponsra en blogg med knallrosa layout, dåligt fokus i bilderna, "dåligt" eller konstigt bloggnamn, tusentals kategorier och/eller för lång eller ingen alls beskrivning av bloggaren/bloggen. Det här är mina personliga åsikter, kom ihåg det! 
EXEMPEL PÅ BLOGGARE SOM HAR EN BRA LAYOUT (enligt mig)↓ : 
Kissies.se (↑) 
nevnarien.se (↑) 
enklaknep.se (↑) 
Powered by Jasper Roberts - Blog