"JAG TRODDE ATT JAG HADE DÖTT" MENSHISTORIER #2
 
Kommer ni ihåg min senaste inlägg om mina värsta menshistorier? Det inlägg vart väldigt populärt bland er läsare och jag själv gillade verkligen att skiva det. Om du inte har läst det inlägget rekomenderar jag er att läsa det för att då kommer ni förstå mer, "Vilken sekund som helst kunde jag svimma"
Den här historien hände natten till Fredag nu den här veckan.
Jag hade fått min mens kvällen innan och kände mig väldigt illamående och snurrig i huvudet. 
Allting börjar med att jag skulle gå på toaletten ungefär vid midnatt och alltid när reser mig upp från golv, toalett eller sängen får jag alltid prickar framför ögonen som vanligtvis brukar försvinna efter några sekunder och i värstafall om jag ramlar (vilket har hänt x antal gånger) så tappar jag typ hörslen och hör ingenting. Den här gången var värst av alla. Reser mig upp från toaletten och tänkter "ja men prickarna framför ögonen försivnner om några sekunder" på vägen tillbaka till mitt rum igen ramlar jag ihop och sen minns jag inget mer. Alltså jag vaknar upp av att jag ligger på ett iskallt stengolv och jag hör abslout ingenting, försöker se vart jag är någonstans (minns inte att jag var på toan nyss) det ända jag uppfattar är helt svart (på grund av att jag har prickar framför ögonen + det är släckt i hallen) och framför mig ett starkt, ljust, vitt sken. Jag trodde seriöst att jag hade dött. Försöker ändå ropa på pappa som hjälper mig upp då jag fortfarande inte såg någonting. Nu händer det värsta.
 
Jag glömmer bort allihop, vart är jag? Har jag legat här hela tiden? Vart är pappa? Varför har jag ont i hvudet? Varför kallsvettas jag? (som jag bara gör jag när jag har haft prickar framför ögonen och ramlat och slagit i huvudet). Alltihop har jag glömt! Nu kommer något ännu värre. I mitt huvud hör jag bara massor av tjut som tinituss och det försvinner inte. Nu kommer den värsta smärtan tillbaka i magen också, pulserande. Lite åt gången sen kommer ännu mer smärta och sen lite mindre och sen ännu mer- så där höll det på ett bra tag. Här kommer verkligen alla känslor på en och samma gång. Det här var än av det västa gångerna jag har haft mens. 
Om ni har läst mitt tidigare inlägg då har ni fått lite mer kött på bena och kanske ocså kan se sambandet. Varför händer allting när jag fått mens? 
Powered by Jasper Roberts - Blog