'SPYR JAG ELLER SVIMMAR VEM HJÄLPER MIG DÅ?'| MENSHISTORIER #3

Svettdropparna började sippra ner för pannan, likblek, kall, varm. Alla känslor. Jag har fått berömm för mina mens historier av er läsare och därför tänkte jag skriva om en ny händelse som skedde för en månad sen ungefär.

Har du läst de tidigare inläggen av serien menshistorier? LÄS första inlägget av serien, "Vilken sekund som helst kunde jag svimma" Menshistorier #1 och andra inlägget "Jag trodde att jag hade dött" Menshistorier #2

Jag är en sån här 'tur person' när det kommer till mens, jag får allt mensen när jag sover och 'aldrig' när jag är på semester eller liknande. Den här morgonen hade börjat ungefär som alla andra förutom att jag hade lite extra ont på grund av mensen, i början kände jag att klarade av värken men ju längre tiden gick i skolan vart värken värre. Och nu snackar vi värre-värre, det var liksom inte sånt ont då man kan ta en alvedon och värken går över utan här snackar vi värk som inte kändes mänskligt. Vi hade projektvecka den här veckan och det var sista veckan med alla inlämningar men vi skulle ha brändboll utomhus men jag kände verkligen att jag klarar inte av smärtan jag måste sova. Pratade med min lärare Gudrun (som läser bloggen, hej Gudrun ifall du läser det här) som antaligen har läst något här om mina mens storyes för första frågan var 'har du mens?' (eller så märkte hon det). I alla fall gick jag och lade mig i en av sofforna vi har på vår avledning, jag somnade aldrig men jag låg och vilade. Jag hade gått i skolan halva dagen, det var på lunchen jag kände att 'ställer jag mig upp så svimmar jag nu', på något vis fick jag tag i min lärare Jonathan som också tyckte att jag skulle gå hem. 
Mina föräldrar var självklart upptagna när det här hände, min mamma tränade på gymet som ligger 20min bort från min skola och min pappa hade en golftävling på andra sidan av stockholm. Jag är en person som enligt mig själv i alla fall kan ta hand om mig själv 'oavsett' hur jag mår, men inte den här gången. Jag kände såhär ifall jag spyr eller kanske till och med svimmar vem kommer och hjälper mig då? Därför valde jag att följa med mamma hem till henne och sov där då i två timmar tills pappa hämtade mig. Allting slutade ändå bra. 

Har du varit med om något liknande? Vad tycker du om MENS? 

Powered by Jasper Roberts - Blog