JAG HAR RADERAT MIN INSTAGRAM
Onsdagen 21/6 var dagen då jag tog mitt förnuft till fånga och klickade på den dära knappen. Knappen som kom att förändra mitt famtida liv. Jag valde i Onsdags att radera mitt instagram konto bellspower.se. För er som är några gengerationer äldre än mig kanske inte alls förstår hur vi unga idag faktiskt blir påverkade och jämför med varandra.
Ytterligare skäl till varför jag valde att ta steget till att radera mitt instagram konto är för att jag kände att jag stod och trampade på samma ställe hela tiden och följarantalet växte inte som jag trodde och hoppades. I April i år hade Instagram totalt 500miljoner användare, ska jag då konkurera med 500miljoner användare? Jag är inte Kim kardashian, Gunilla Person eller Obama. Jag är inte en person som väcker som de nämnda, så mycket uppmärksamhet att det driver trafik till mina andra kanaler där bland annat bloggen. Instagram kräver energi, kändisskap (ifall du vill bli riktigt stor Instagrammare) och riktigt bra bilder! Vilket är tre saker jag känner att jag just nu inte kan leverera varje dag. Nu sitter säkert vissa av er och säger högt för er själva "ja men du behöver inte göra det varje dag"- Jo det behöver jag, ifall jag vill att min Instagram ska växa vilket den inte gjort som jag trott. 
Jag uppmuntrar till att radera sitt Instagram konto ifall ni känner igen er att ni också blir påverkad av allt som finns där med mera. Du har en mindre grej att hålla koll på! 
'Okej Isabelle vi förstår nu att du kommer inte använda Instagram mer, men vart kommer man få uppdateringar om dig och bellspower.se?" Ja kommer att lägga all kraft på Facebook sidan till bellspower.se och självklart huvud'personen' bellspower.se. Om ni gillar Facebook sidan bellspower då kommer ni få uppdateringar i ert flöde från bellspower, som exempelvis allmäna tips, bilder, informantion om diagnoser och nya blogginlägg med mera. 
Gå in på Facebook sidan bellspower och gilla den så får du uppdateringar och massor av nytt som du annars missar. 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog