"Under dem här 2-3månaderna har jag varit livrädd!"
Söndags startade jag dagen med en vända till gymmet där jag
  • Sprang 40minuter och under dem minutrarna körde jag intervaller och sprang rakt av bara
  • Rodd i 3minuter 
  • Arm sak i 3minuter 
  • Stång + 12kg knäböj 15 X 2 
Medan jag sprang lyssnade jag på avsittnet Vikten av att nätverka av podden Vad f*n håller jag på med? med Alexandra Bylund och Linda Hörnfeldt, där och då av alla ställen mitt på springbandet inser jag att anledningen till att jag inte har någon blogg lust, ångest och så vidare har med att göra att jag inte har tagit tag i saker. Exempelvis glömde jag bort mitt lösenord till min blogg mail för 2-3 månader sedan, idag tog jag tag i saken och dessutom fixade min dator som varit helt tom efter att jag råkade klicka på en knapp som tog bort allting. Under dem här 2-3 månaderna har jag varit helt livrädd! Livrädd för att någonting skall ske, vad? Ja det vet inte ens jag. Finns det någonting som heter övertänk? För då övertänker jag allting som har med datorer och allmän teknik att göra.
 
Tillsammans med pappa fixade vi mailen och datorn och det här är det dagens blogg inlägg ska handla om, ta i tag i saker som bloggare! 
 
Innan jag började blogga hade jag samma lösenord på allting, idag har jag 30olika tecken på alla slags konton, bland annat Instagram, facebook, bloggen, mina 3mail konton. Att tänka "jag gör det imorgon.." varje dag kommer inte löna sig, du kommer förmodligen inte göra det imorgon för då säger du samma mening igen. 
 
Som bloggare behöver man ha diceplin!
"Jag gör det här och nu, inte imorgon!" I det här inlägget har jag ingen direkt struktur eller för den delen, rödtråd men det jag vill att ni tar med er efter det här inlägget är att, be om hjälp, prata om det och nu gör det nu och inte imorgon. 
 
Bay the way om ni har tips på saker jag kan blogga om, Kommentera!
Har några nya ideer som snart kommer poppa upp här tänkte först be er om lite hjälp ;) 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog