FIRST IMPRESSION MARIA ÅKERBERG SMINK
 
För några dagar sedan fick jag hem ett paket ifrån Skincity där jag hade beställt några smink produkter från mitt favorit smink och hudvårdsmärke Maria Åkerberg! Jag tänkte göra en first impression inlägg, där jag rescenserar mitt första intryck av smink produkterna, glöm aldrig att det här är mina åsikter!
 
 För att förtydla lite extra så har jag köpt produkterna för mina egna pengar, så ingen Sponspring eller Pressutsick förekommer ej i detta inlägg!! 
 
--- Jag ska börja med att jag vart väldigt glad över att färgen passade min hudton perfekt!! Den här foundation är  inte alls kladdig eller jobbig att arbeta med när man ska blande ut den i ansiktet och försöka få till ett jämnt lager. Olika från person till person är det ju hur tjokt och hur täckt man vill ha, men det räckte nästan efter ett lager men jag lade tre lager för jag ville se hur mycket man kunde lägga på utan att det började se kakigt ut (vilket det inte gjord efter tre lager foundation) 
 
5/5 PONÄNG 
 
Länk till produkten hittar du nedanför bilden (produktens namn), 
 
--- Mitt första intryck av conceler pennan var att det var en ganska så gul ton i färgen, tills jag upptäckte att det fanns två olika toner på färgerna på vardarna sida av pennan ;) Pennan är väldigt enkel att jobba med och "smälter" direkt när den kommer ikontakt med huden. Tyvärr så lägger den sig lite i veckena på ögonlocket, men det gör alla concerlers annars lade sig concerler inte sig i veckena under ögonen så jätte mycket. 
 
3/5 POÄNG 
 
Länk till produkten hittar du nedanför bilden (produktens namn) 
 (kontaktade maria Åkeberg och de berättade att Sun kissed fungerar även som rosge och bronzer om ni tänkte på att det står Compact powder ovan) 
 
--- Nu ska jag påpeka att färgen på bronzet inte är det samma som på bilden ovan, av någon anledning gick det inte att redigera om färgen på bronzet. Färgen är allt mer ljusare men inte så mycket mer. Jag är ju också nybörjare på att lägga bronzer, jag har nämligen aldrig gjort det tidigare men det gick väll helt okej tycker jag ändå. Bronzet Sun kissed är ett lätt arbetat bronzer, ganska så pigmenterat. Om du råkar ta för mycket av bronzet Sun kissed så går det att rädda med hjälp av nästa produkt  som är ett Transparant puder. 
 
5/5 POÄNG 
 
Länk till produkten hittar du nedanför bilden (produktens namn) 
 
--- Behöver jag säga något mer än att jag älskar Transperent puder? Trots att det står i namnet "Matt" så tycker jag ändå att det finns litegrann skimmer i pudret, men inte mycket. Pudret mattar lätt och fint ner foundationen. Det här transperent pudret sätter snabbt fast foundationen. Rekomenderar starkt att ha ett transperant puder, spciellt det här pudret. 
 
5/5 POÄNG
 Länk till produkten hittar du nedanför bilden (produktens namn) 
 
--- Mascara är något jag som jag tycker gör väldigt mycket för öga. Den här mascaran fungera lika bra som alla andra mascara som finns i världen känns det som, kanske faktiskt lite bättre än vissa andra mascararor i alla fall presic när du lägger på mascaran på dina fransar. Dock! efter tio timmar så lägger sig mascaran under ögona, fasten jag inte någon gång har gnuggat mig i ögonen. Vad kan det bero på? Jag tycker ändå att en mascara ska klara av att sitta på plats under en hel skoldag utan att man har gnuggat sig i ögonen. Den här mascaran jobbar väldigt lätt och snabbt med fransarna. Mascara borstens strån är väldigt korta vilket gör att det blir väldigt smidigt och enkelt att arbeta med borsten. Fungrar väldigt bra! Förutom att den lägger sig under ögonen. 
 
2/5POÄNG 
Länk till produkten hittar du nedanför bilden (produktens namn) 
 
Så här vart reslutatet av Maria åkerbergs smink som  jag gjorde för första gången!! Tyvärr tog jag aldrig någon före bild så attt ni kunde jämföra med reslutatet ;( Lovar tills nästa gång <3  
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog