SOCIALA MEDIER VAR MIN "DROG"
 
Dem senaste elva dagarna har mitt liv förändras helt och hållet, uppochner, höger och vänster. Jag har mått ganska så dåligt, om jag tidigare har sagt att jag mådde dåligt så var det här ingenting imot det!. Jag vill inte gå inpå så nära varför jag har mått dåligt under de senaste dagarna men jag kan säga att jag var totalt livrädd under elva dagar och det är den främsta anledningen till att jag inte har bloggat, lagt upp bilder på instagram, uppdaterat er på facebook och så vidare.
 
På grund utav att jag har mått dåligt så så har jag stängt ute all media. Det gick så långt att jag övervägde att ta bort min blogg, instagram, facebook, snapchat ja alla mina sociala medier. Jag var så extremt rädd att gå in på mina sociala medier. Jag vågade liksom inte ens öppna min mailbox, gå in på min mobil och data för att jag var så extremt rädd. Det fungerade inte för mig att vara ensam hemma för då visste jag att "ter" inuti i mitt huvud skulle börja styra mig och jag skulle börja bli orolig och så vidare. Nu idag klarar jag att vara ensam hemma. Klara du att vara ensam hemma? 
 
Mina föräldrar, en kusin och två nära vänner till mig var de det ända personerna som visste vad som pågick i mitt liv under de elva dagarna. När folk frågade en liksom om hur man mår svarar man paratomatik "jag mår jättebra tack" fast igentligen så mår man så himla dåligt inuti. 
 
 
Sociala medier var som en "drog". Jag fick som typ "apsitnenss" av att inte vara inne på sociala medier. Det är förnst nu jag inser hur extremt beroende jag var utav min instagram, facebook och min snapchat. Jag är på sätt och vis tacksam över vad jag har uppleft de elva senaste dagarna just för att man ska samla på sig erfarenheter tills man blir vuxen och dessutom så har jag lärt mig min läxa. Allt kan hända på sociala medier, you never know whats happend.
 
En sociala medier detox! Tänk dig att ha säga meningen "jag ska blogga" varje dag i mer än ett år och plötsligt under elva dagar så vågar man inte ens nämna den meningen. Idag nu när jag skriver det här är det Söndag, idag har jag inga probelem med att lämna min mobil hemma, eller inte sittta in på Instagram på hela dagen vilket jag hade haft om jag inte hade uppleft det jag upplevde. Nu mår jag ganska så bra. Jag undviker fortfarande internet, sociala medier så mycket det går men till slut så kommer jag komma till en vändpunkt då jag inte längre kan pringa ifrån det jag är rädd för. Den här händelsen har satt sina spår och ger ifrån sig ett stor krafigt r som kommer att läcka, någon dag, något år, någon tid.
 
 
Det är säkert jätte irreterande och svårt för er att sätta sig in i min sitvation just för att jag inte säger vad som hände men det beror på att jag är rädd att det kan hände igen ;( 
Jag hoppas att ni förstår att jag inte är läkt ännu utan det kommer ta sin tid men jag ger mig inte utan jag kommer att fortsätta. 
Powered by Jasper Roberts - Blog