PERSONLIG ALMANACKA
Ett måste för mig med min Aspberg Syndrom är att använda mig av en kalender den måste vara anpassad efter mig med hjälp av hemsidan personligalmanacka.se som du hittar HÄR på länken, kan du helt själv göra en kalender som är anpassad utifrån dig själv. Det här inlägget är inte i sammarbete med personlig almenacka,
det här inlägget innehåller helt och hållet mina egna åsikter. Jag vill dela med mig utav det här eftersom att jag tror att flera av er kanske skulle gilla det ♥
På framsidan valde jag Guld färgade prickar som man kunde välja bland annat mellan, sedan valde jag också att skriva ett flertal citat som motiverar mig att kämpa vidare i livet om det är extra tufft. Det är ju helt frivillligt hur man vill designa sin almenacka, finns inga rätt eller fel. 
 
Sedan när man öppnar min almenacka hittar man texten "Hej kompis Jag är en perosnlig almenacka! Snälla du, lämna tillbaka mig om jag verkar vilsen.." lika så med den att, här fick man välja själv vad som kunde stå men jag valde alternativet som personlig almenacka bland annat gav exempel på.
 
Lite längre ner och under klistermerkerna, hittar man kontakt informantion om hur man får tag på mig ifall min almenacka har hamnat vilse. Ett tips till er är att inte välja att skriva något ni kommer byta eller ändre exmpelvis mobilnummer, efternamn, addres och så vidare. Jag valde därför att skriva mobilnummer och mitt förnamn. Osäker om jag verkligen skulle ändra mitt mobilnummer någon gång, därför valde jag att skriva det. 
 
Sen som ni ser nedan på bilden följde också med klistermärken i paketet helt GRATIS tror jag, för mer information hittar ni på deras hemsida. Jag älskar iden med klistermärkena!! Jättefina och bra använt redan ett flertal utav dem. 
Samt innuti almenackan får man exempel på hur man kan designa den, jag valde att designa min almenacka blå och min tidssak ser ni nedan (hur tiden skall synas i almenacka). Längst nedan på almenackan hittar ni "rutorna" "veckans träning", "veckans att göra", "veckans lista" som jag valde att lägga till i min almenacka, det fanns flera olika allternativ att välja imellan. 
 
 
 
En sak jag vart väldigt förvånad över var att på varje händelse som exempelvis nyårsafton, fettisdagen, när man ska byta till sommardäck och så vidare fanns det en liten symbol som motsvarade händelsen, som ni ser nedan på bilden. Jag älskar det!!! 
Längst bak i almenackan kunde man välja mellan massor utav saker att ha där. Det jag valde var att ha randiga papper, tomma vita papper och rutiga papper. Antalet på varadera får man bestämma helt själv, jag tror att det är 48 sidor som du får fördela hur du vill. 
 
Ifall ni undrar varför jag har blurrat texten nedan på vissa ställen så beror det på att jag kanske ska göra ett framtida inlägg med ställen som man kan fotografera vid och då vill jag inte avslöja dem redan nu. 
På baksidan valde jag att skriva citat "I'am not a bitch, I just don't like bullshit" uppochner och sedan valde jag att ha ett marmo inspererande papper. Föreseten pappret på fram- och baksidan är jättetjockt, kraftigt och jättefint tycker jag. Mamma hon gjorde också en kalender fast med bilder på mig och mina två bröder Tommy och Freddie och dem bilderna vart jättebra skärpa på!! Jag hade tagit bilderna med min kamera men ibland kan vissa bilder ändå få dålig skärpa, men inte den här gången. 
 
#1 - JUNITJEJ

SÅ fin almanacka!

Svar: Tack så mycket!!
Isabelle Berglund

Powered by Jasper Roberts - Blog