ALLMÄNNA FRÅGOR TILL MIG SJÄLV
Jag tänkte svara på lite frågor som jag har hittat på helt själv till mig själv. 
 
Är du nöjd med dina betyg? 
 
- Ja jag är ganska så nöjd med mina betyg 
 
Vad ska du välja för Gymnasium? 
 
- Gymnasium programen jag sitter och velar mellan är Estet- Media- Foto och Handels- och Admistrations programmet med inriktning Handel och Service. 
Går du på något utav programmen berätta gärna vad du tycker om programmet och vad man får göra! 
 
När fyller du år och hur mycket? 
 
- Jag fyller år drygt om en månad, den 28 Januari och då fyller jag 15år. 
 
Hur kommer det sig att du inte har använt acne medicin tidigare? 
 
Anledningen till det beror på att just nu dem senaste månaderna har min acne varit väldigt jobbig jämfört med vad det har varit förut. Därför känner jag att jag vill medicineras så fort som möjligt innan det är försent och förvärras och i värsta fall börjar få r av acnen (har redan nu några r). Mer om det finns i mitt senaste inlägg om acne HÄR
 
Tabletterna som du tar är dem svåra att svälja? 
 
Just nu är dem inte alls jobbiga, lättare att att svälja en alvedon tycker jag. Första gången jag skulle ta tabletten väntade jag och velade i några minuter, det är inte att rekomendera. Ta tabletten så fort som möjligt tycker jag fungerar bäst för mig personligen. 
 
Favori serie?
 
Självklart följer serien Skam slaviskt och älskar den! Sen finns det en serie som jag tror heter OC som jag inte följer längre men jag älskade den när jag följde den. Gossip Girl, Pretty litel Liers och sen den Svenska serien Walgrens och Karlsson älskar jag också. 
Dela gärna med er utav era serie tips! 
 
Vad äter du på julbordet? 
 
- På julbordet äter jag Potatis gratäng (om det är min fasters eller farmors), potatis, köttbullar, Revbenspjäll, Ägghalvor, Lax i ugn och Prinskorv jag tror det är allt jag äter på ett julbord. Jag är inte så mycket för sill och så direkt. 
Vad äter ni på julbordet? 
 
Gillade du Jultomten när du var liten?
 
- Det gjorde jag verkligen inte! Jag har ett starkt minne av att jag en gång gömmde mig under vardagrumsbordet hemma hos farmor och farfar, och blundade när Jultomten kom med sin lilla nisse. 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog