PICERS FROM MY SUMMER 2016
Bilderna ni ser här ovan är ifrån när jag, mamma, styv pappa och min äldsta bror var och hälsade på min andra bror i USA.Tommy som min bror heter har tre hundar, dock visas bara två av hundarna på bilderna. Ena dagen var vi på coco beach och solade och käkade. Sen var vi på nått hav och åkte moterbåt vilket jag nu i efterhand kan säga att jag verkligen inte gillar!!! Tommy är brandman, hockey spelare, värdsmästare i bänkpress och medic (vilket motsvarar en ambulans sköterska fast högre utbildning) Fun fakt: Första dagen vi är där blir jag skallad av min brors fru's mammas- nya hund, så halva min framtand flyger ut. 
 
Jag var bara i Sverige i 48timmar, sen var det dax att flyga till Spanien. Redan när vi skulle åka till Tyskland, där vi skulle mellandlanda så var vårt flygplan en timme försenad. När vi väl kommer till Tyskland då säger piloten att allla flygbussar är upptagna och att det kommer ta minst 15minuter inan vi får en buss som kommer till vår plan, pappa och jag började få panik eftersom att vårt plan skulle gå om 30minuter ungefär och vi visste dessutom inte vart gaten var någonstans. Sen visade det sig att det planet också var en timme försenast, tur i oturen.
 
 De här bilderna kommer ifrån i somras då jag, farfar och pappa bilade från Alicante där min farfar och farmor bor, till Stockholm det tog 6 dagar vi tog god tid på oss för att vi skulle åka med en båt från Tyskland till Göteborg. Här ovan är lite bilder, en från stan i Alicante och resten av bilderna ovan är ifrån när vi var i Frankrike i Chamonix som var en jättefin lite by.
 
Pappa och jag på bil semster, vi åkte först från Stockholm till Jönköping där vi såg på Jönköping södra- Djurgårdens IF  tyvärr förlorade Djurgården med nått mål, då bode vi på Elite hotel. Bild från Jönköping finns ovan där vid typ ett torg fast vi bodde mitt i stan.  Dagen där efter på eftermiddagen så åkte vi till Oslo i Norge som även jag har några bilder på ovan där jag står och håller i ett "staket" där man kan titta utför fina Oslo. Vi körde förbi Oslo och sen vidare, vi bodde i jätte söta stugor och var uppe på höga berg vissa stunder så stod det får mitt vid väg, en gång så låg det ett får mitt på vägen och brydde sig inte alls om att man åkte förbi den. 
 
Efter att vi var i Norge så var jag bara hemma och tog det lugnt. Vad har ni gjort för kul i Sommar? 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog